Millainen retkeilijä sinä olet ?

Oletko rauhaa etsivä retkeilijä joka tulee luontoon etsimään tasapainoa muuhun elämään ? Tuletko kulkemaan reittejä matkan jokaisen askeleen tuoman vapauden takia ? Vai oletko pitkän matkan kulkija jolla etapit valmiina laavulta laavulle ja haluat ottaa mittaa itsesi kanssa?
Ehkä oletkin hän, joka tuo lapsensa tutustumaan metsän saloihin ja haluat pysyä turvallisen välimatkan päässä jotta tarvittaessa olisi helppo palata ottamaan välipalaa ja kenties päikkärit pienimpien retkeilijöiden kanssa.

Millainen retkeilijä sinä olet? Ole vapaasti oma itsesi, löydä sisäinen retkeilijäsi, eräselviytyjäsi tai ole juuri se jonka tiedät jo olevasi.

Muistathan kuitenkin kunnioittaa luontoa ja muita retkeilijöitä. Näin säilytämme sen mitä meillä nyt on, myös tulevaisuudessa.

Petraniemen keittokatos

Kansallispuiston maksuttomat palvelut

Petraniemessä, retkeilykeskuksen päärakennuksen takana, on kaikille kävijöille vapaasti käytettävissä oleva nuotiopaikka. Polttopuita löytyy päärakennuksen idän puoleiselta puolelta. Otattehan huomioon, että ruohikko- tai metsäpalovaroituksen aikaan on avotulen teko kielletty, jolloin voitte maksutta käyttää retkeilykeskuksen tulistelutupaa. P-alueen ja Leirintäalueen välistä löytyy vapaasti käytettävissä oleva ulkowc. P-alueelle voit jättää ajoneuvosi maksutta päiväretkesi, taikka pidemmän patikointi- tai melontaretkesi ajaksi. Huomioithan kuitenkin ettei P-alueella saa yöpyä ajoneuvossa. Yöpymispaikka matkailuajoneuvossa, henkilöautossa taikka teltassa/riippumatossa on lunastettavissa erikseen retkeilykeskukselta.
Lisätietoja saatte retkeilykeskuksen henkilökunnalta.

Lounaalle - no miksei ?

Varaukset 24h ennakkoon, 12.90-15.90€/hlö. Tuotteiden saatavuus saattaa vaihdella. Tule, näe ja koe Petkeljärven kansallispuiston upeat maisemat. Tule reippailemaan ja nauttimaan päälle hyviksi...

Sauna & Soppa

20€/hlö Yhdistä päiväretkeesi Petkeljärven sauna & soppa-paketti.
10-80 hlö

Petkeljärven Rantasauna

Petkeljärven rantasauna on kuuluisa lempeistä löylyistään. Saatavilla 24.5. - 20.10.24 ( säävarauksella...

Tilausravintola

Petkeljärven tilausravintola perhejuhliin, koulutustilaisuuksiin ja ryhmille. Ympäri vuoden.
30-80 hlö
20-80 hlö