Millainen retkeilijä sinä olet ?

Oletko rauhaa etsivä retkeilijä joka tulee luontoon etsimään tasapainoa muuhun elämään ? Tuletko kulkemaan reittejä matkan jokaisen askeleen tuoman vapauden takia ? Vai oletko pitkän matkan kulkija jolla etapit valmiina laavulta laavulle ja haluat ottaa mittaa itsesi kanssa?

Ehkä oletkin hän, joka tuo lapsensa tutustumaan metsän saloihin ja haluat pysyä turvallisen välimatkan päässä jotta tarvittaessa olisi helppo palata ottamaan välipalaa ja kenties päikkärit pienimpien retkeilijöiden kanssa.

Millainen retkeilijä sinä olet?

Ole vapaasti oma itsesi, löydä sisäinen retkeilijäsi, eräselviytyjäsi tai ole juuri se jonka tiedät jo olevasi.

Muistathan kuitenkin kunnioittaa luontoa ja muita retkeilijöitä.

Näin säilytämme sen mitä meillä nyt on, myös tulevaisuudessa.

Petkeljärvi kansallispuisto

Petkeljärven kansallispuisto

Petkeljärven kansallispuisto on yksi Suomen 41 Kansallispuistosta. Petkeljärven kansallispuisto on Suomen pienin ja itäisin kansallispuistomme. Perustamisvuosi yhdessä 6 muun kansallispuiston kanssa on 1956, eli kuuluu sarjaan vanhimmat sotien jälkeen perustetut kansallispuistot. Sotahistoria näkyy täällä vahvasti, vaikkei varsinaisia taisteluita puiston alueella koskaan käyty, lähimmät Oinassalmella ja Möhkössä. Rajakarjalainen kulttuuri elää tänäkinpäivänä vahvana, onhan raja vain kivenheiton päässä.

 

Lue lisää: www.luontoon.fi/petkeljarvi

Petraniemen keittokatos

Petraniemen keittokatos

Petraniemessä, retkeilykeskuksen päärakennuksen takana, on kaikille kävijöille vapaasti käytettävissä oleva nuotiopaikka. Polttopuita löytyy päärakennuksen idän puoleiselta puolelta. Otattehan huomioon, että ruohikko- tai metsäpalovaroituksen aikaan on avotulen teko kielletty, jolloin voitte maksutta käyttää retkeilykeskuksen tulistelutupaa.
Lisätietoja saatte retkeily keskuksen henkilökunnalta.

Valokuvagalleria