RETKEILYKESKUS

Retkeilykeskukselta löytyy Caravan- ja telttailualueen suihkut sekä vessat samoin kuin pyykkitupa. Keskeisimmässä osassa on kuitenkin kahvila-ravintolamme, luontotupa pienen paikallisnäyttelyn kera sekä kansallispuiston info. Keskukselta löytyy myöskin majoitustilat 48 hengelle retkeilymaja tasoisissa huoneissa sekä takkahuone/kokoustila.

Keskus sijaitsee aivan Petraniemen kärjessä ja on Petkeljärventien päätepiste.

Alta löydät yksityiskohtaisempia kuvauksia kohteistamme sekä palveluistamme.

KAHVILA-RAVINTOLA

Tarjoamme pieneen ja vähän suurempaankin nälkään sopivaa itse tehtyä ja mahdollisimman lähellä tuotettua kotiruokaa ja pikkupurtavaa. Aukioloaikojemme puitteissa tarjoamme myös aamu- ja iltapalaa ennakkotilauksesta.

Valitettavasti keittiömme ei palvele kellonympäri kuten moni suurkaupungin sykkeessä toimiva pikaruokala.


Saliimme mahtuu väljästi noin 50 henkeä kerrallaan ja jos hieman tiivistetään niin paikat järjestyy vähän isommallekkin porukalle

Retkeilykeskuksen majoitustilat

Keskuksen majoitushuoneet tarjoavat kaiken tarpeellisen, mutta ei yhtään ylimääräistä mikä poikkeaisi paljoa erämaassa vierailun hengestä. Sateen sattuessa voit siirtää teltan pystytyksen huomiselle ja olla yötä keskuksella aamiaisella tai ilman. Omia eväitä voi valmistaa ja nauttia majoitussiiven yhteiskeittiössä tai leirintäalueen tulistelupaikoilla voi käydä käräyttämässä vaikkapa makkarat ja kuunnella luonnon ääniä

Majoitustilaa löytyy kaikenkaikkiaan 48 vuodetta jotka jakaantuvat 9kpl 4 hengen huoneita ja 1 kpl 12 hengen huone jonka voi jakaa väliseinällä 8 + 4 hengen huoneiksi. Kaikissa huoneissa on samanlaiset kerrossängyt, joissa patja, peitto ja tyyny, ei lakanoita. 

PUISTONVARTIJAN MAJA

Puistonvartijan maja on nimensä mukaisesti rakennettu kansallispuiston puistonvartijan kotitaloksi vuonna 1956. Maja on säilytetty ja ylläpidetty lähes alkuperäisessä kunnossaan, joten täällä voit tehdä aikamatkan ajassa taaksepäin. Maja sijaitsee Petkeljärventien varressa, heti kansallispuiston rajan jälkeen puistoon tultaessa ja noin 3km ennen retkeilykeskusta.

Majassa ei ole kaikkia mukavuuksia kuten sisävessaa/suihkua tai juoksevaa vettä, saatikka sähkölämmitystä, mutta vastaavasti ikioma puulämmitteinen rantasauna kirkasvetisen kuikkalammen rannassa. Majassa on vuoteet kuudelle ja kaksi lisävuode mahdollisuutta

TAKKAHUONE / KOKOUSTILA

Takkahuoneemme muuntuu moneksi. Tila muuntuu juhlapaikasta leirikoulun luokkahuoneeksi. Kokoustilasta AV-välinein majoitustilan olohuoneeksi. 

Etsitkö perheellesi, työ- tai kaveriporukallesi, taikkapa koulutuspaikaksi sopivaa kohdetta järjestää juhlat taikka kokous ja yhdistää tähän kenties virkistystoimintaa ?

Meiltä löytyy melkein tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopiva ratkaisu. Porukkasi jaksaminen ja motivaatio kasvaa kun luonto ja aktiivisuus yhdistetään. Nykyaikaiset AV-välineemme mahdollistaa sen mitä muutkin kokoustilat ja tilaisuuden jälkeen voi virkistäytyä vaikkapa porukalla rantasaunassa.

Virkistys/konferenssimatka voi olla luontoelämys, retkipoluiltamme löytyy vaikeustasoja vasta-alkajasta valmiiseen eräreipastelijaan.