Retkeilykeskuksen muut palvelut

Kahvilan aukioloajat vaihtelevat kesäkauden aikana. Majoituksen ja leirintäalueen vastaanoton aukioloajat löytyvät majoitus ja leirintäalue osioista.

Petkeljärven kahvila ja luontotupa

Petkeljärven kahvila ja luontotupa

Retkeilykeskuksen päärakennuksessa sijaitsee kahvila-ravintola sekä luontotupa. Aukioloajat vaihtelevat touko-lokakuun välisenä aikana.

Toukokuussa to - su klo 11 - 18

Kesäkuussa joka päivä klo 11 - 18

Heinäkuussa joka päivä klo 11 - 20

Elokuussa to - su klo 11 - 18

Syys- ja lokakuussa la - su klo 12 - 17

Muina aikoina ryhmille ennakkotilauksesta. Pyydä tarjous.

Puulämmitteinen Rantasauna

25€/h

Petkeljärven rantasauna on varaussauna. Rantasauna valmistellaan vuokrauskäyttöön kevätkeleistä riippuen toukokuun alusta alkaen ( kunhan jäät ovat lähteneet saunarannasta ).

Saatavilla toukokuussa to-la klo 15-20 ( säävaraus ), kesä-ja heinäkuussa joka päivä klo 15-23, elokuussa to-la klo 15-21, syyskuussa pe-la klo 15-20 ja lokakuussa vain lauantaisin klo 15- 20 ( säävaraus ). VAIN ENNAKKOVARAUKSELLA, sauna lämmitetään varaustilanteen mukaan valmiiksi.

 

 

Takkahuone

alkaen 120€

Päärakennuksen takkahuoneessa voit järjestää kokouksen, koulutuksen, yksityiset juhlat max. 25 henkilölle.

Takkahuone on varattavissa yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden.

Varaushinta Toukokuun alusta Lokakuun loppuun 40€/h, ei sisällä palveluita, minimiaika 3h. Marraskuun alusta Huhtikuun loppuun 80€/h, minimiaika 4h, ei sisällä palveluita.

 

Tulistelutupa

alk. 15€/h + 2€/hlö

Tulistelutuvan käyttö on majoittujille sekä Petkeljärvi Center'n yhteistyökumppaneille maksutonta. Tupa on lukossa, joten varaathan tuvan käyttöösi ajoissa.

Päiväretkeilijät sekä päivävierailulle tulevat ryhmät, tulistelutuvan vuokra alkaen 15€ / h + 2 € / hlö sisältäen polttopuut sekä ovikoodin vessoille ja suihkuille.

Tulistelutuvalla käytettäviä polttopuita ei saa ottaa Metsähallituksen polttopuuliiteristä, ne ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan käytettäväksi avonaisella tulistelupaikalla Petraniemessä. Tulistelutuvalle polttopuut saa infosta samalla kun lunastaa tuvan vuokran sekä avaimen.

Ryhmämatkat, päiväretkeilijät

Päiväretkeilijät sekä ryhmamatkailijat ovat erittäin tervetulleita Petkeljärven kansallispuistoon sekä vierailemaan retkeilykeskuksessa. otattehan kuitenkin huomioon seuraavat seikat :

Kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella on veloituksetta käytettävissä Caravan parkin sivussa sijaitseva ulkohuussi. Voitte myös ennakkoon tilata ovikoodin huoltotilojen vessoille sekä suihkuille. Päiväkoodin hinta on 2€/hlö sisältäen vessojen käytön, tai 5€/hlö sisältäen vessojen sekä suihkun käytön.

Kahvilan aukioloaikoina on kahvilan vessat käytettävissä hintaan 1€/hlö/kerta, ei koske kahvilan maksavia asiakkaita eikä alueella majoittuvia.