Retkeilykeskuksen palvelut

Retkeilykeskus aukeaa uuteen kesäkauteen 01.05.22 ja on avoinna 30.10.22 asti

Talvikaudella 01.11.-30.04. Retkeilykeskus on avoinna vain satunnaisesti. Ilmoittelemme tästä facebookissa sekä etusivullamme.

Majoituksen sekä ravintolapalvelut avaamme talvikaudella ryhmille, minimi tilaus majoitukselle 20 hlöä ja 2 yötä, ravintolapalveluille 30hlöä alkaen 35€/hlö.

Valmistamme perhejuhlat, kokoukset ja koulutustilaisuudet sekä leirit toiveidenne mukaisesti.

Petkeljärven kahvila ja luontotupa

Petkeljärven kahvila ja luontotupa

Retkeilykeskuksen päärakennuksessa sijaitsee kahvila-ravintola sekä luontotupa. Aukioloajat vaihtelevat touko-lokakuun välisenä aikana.

Toukokuussa la - su klo 11 - 18

Kesäkuussa joka päivä klo 11 - 18 ( Juhannus viikonloppu pe-su 10-20 )

Heinäkuussa joka päivä klo 11 - 20

Elokuussa joka päivä klo 12 - 17

Syys- ja lokakuussa la - su klo 12 - 16

Muina aikoina ryhmille ( min. 20 hlöä ) ennakkotilauksesta. Pyydä tarjous.

Reseption / vastaanotto

Tulistelutupa

alk. 15€/h + 2€/hlö

Tulistelutuvan käyttö on majoittujille sekä Petkeljärvi Center'n yhteistyökumppaneille maksutonta. Tupa on lukossa, joten varaathan tuvan käyttöösi ajoissa.

Päiväretkeilijät sekä päivävierailulle tulevat ryhmät, tulistelutuvan vuokra alkaen 15€ / h + 2 € / hlö sisältäen polttopuut sekä ovikoodin vessoille ja suihkuille.

Tulistelutuvalla käytettäviä polttopuita ei saa ottaa Metsähallituksen polttopuuliiteristä, ne ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan käytettäväksi avonaisella tulistelupaikalla Petraniemessä. Tulistelutuvalle polttopuut saa infosta samalla kun lunastaa tuvan vuokran sekä avaimen.

Ryhmämatkat, päiväretkeilijät

Päiväretkeilijät sekä ryhmamatkailijat ovat erittäin tervetulleita Petkeljärven kansallispuistoon sekä vierailemaan retkeilykeskuksessa. otattehan kuitenkin huomioon seuraavat seikat :

Kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella on veloituksetta käytettävissä Caravan parkin sivussa sijaitseva ulkohuussi. Voitte myös ennakkoon tilata ovikoodin huoltotilojen vessoille sekä suihkuille. Päiväkoodin hinta on 2€/hlö sisältäen vessojen käytön, tai 5€/hlö sisältäen vessojen sekä suihkun käytön.

 

Takkahuone

alkaen 120€

Päärakennuksen takkahuoneessa voit järjestää kokouksen, koulutuksen, yksityiset juhlat max. 25 henkilölle.

Takkahuone on varattavissa yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden.

Varaushinta Toukokuun alusta Lokakuun loppuun 40€/h, ei sisällä palveluita, minimiaika 3h. Marraskuun alusta Huhtikuun loppuun 80€/h, minimiaika 4h, ei sisällä palveluita.

 

Puulämmitteinen Rantasauna

25€/h

Petkeljärven rantasauna on varaussauna. Rantasauna valmistellaan vuokrauskäyttöön kevätkeleistä riippuen toukokuun alusta alkaen ( kunhan jäät ovat lähteneet saunarannasta ).

Saatavilla toukokuussa to-la klo 15-20 ( säävaraus ), kesä-ja heinäkuussa joka päivä klo 15-23, elokuussa to-la klo 15-21, syyskuussa pe-la klo 15-20 ja lokakuussa vain lauantaisin klo 15- 20 ( säävaraus ). VAIN ENNAKKOVARAUKSELLA, sauna lämmitetään varaustilanteen mukaan valmiiksi.

 

 

Petkeljärven ravintolasali

Yksityistilaisuudet

Petkeljärven ravintolan saliin mahtuu kattaus 68 hengelle.