Retkeilykeskuksen palvelut

Kevät on myöhässä, retkeilykeskuksen palvelut pyritään avaamaan 14.05.22 mennessä.

Kahvilan, majoituksen sekä leirintäalueen vastaanoton aukioloajat vaihtelevat kesäkauden aikana. Aukioloajat löydät osiosta Palvelut .

Leirintäalueen palvelut aukeavat toukokuun aikana sääolosuhteiden salliessa.

Petkeljärven kahvila, luontotupa ja vastaanotto

Petkeljärven kahvila, luontotupa ja vastaanotto

Retkeilykeskuksen päärakennuksessa sijaitsee kahvila-ravintola sekä luontotupa. Aukioloajat vaihtelevat touko-lokakuun välisenä aikana. Kahvilan ja luontotuvan aukioloaikojen ulkopuolella palvelemme ryhmiä ( min. 20 hlöä ) ennakkovarauksella. Pyydä tarjous.

Toukokuu
Kahvila-luontotupa la-su klo 11-18
Respa ma-su  klo 15-19
Kesäkuu
Kahvila-luontotupa ma-su 11-18
Respa ma-su 15-20
Heinäkuu
Kahvila-luontotupa ma-su klo 11-20
Respa ma-su klo 15-21
Elokuu
Kahvila-luontotupa ma-su klo 12-17
Respa ma-su 15-19
Syys- ja lokakuu
Kahvila-luontotupa la-su klo 12-16
Respa ma-su 15-19

Tulistelutupa

alk. 15€/h + 2€/hlö

Tulistelutuvan käyttö on majoittujille sekä Petkeljärvi Center'n yhteistyökumppaneille maksutonta. Tupa on lukossa, joten varaathan tuvan käyttöösi ajoissa.

Päiväretkeilijät sekä päivävierailulle tulevat ryhmät, tulistelutuvan vuokra alkaen 15€ / h + 2 € / hlö sisältäen polttopuut sekä ovikoodin vessoille ja suihkuille.

Tulistelutuvalla käytettäviä polttopuita ei saa ottaa Metsähallituksen polttopuuliiteristä, ne ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan käytettäväksi avonaisella tulistelupaikalla Petraniemessä. Tulistelutuvalle polttopuut saa infosta samalla kun lunastaa tuvan vuokran sekä avaimen.

Ryhmämatkat, päiväretkeilijät

Päiväretkeilijät sekä ryhmamatkailijat ovat erittäin tervetulleita Petkeljärven kansallispuistoon sekä vierailemaan retkeilykeskuksessa. otattehan kuitenkin huomioon seuraavat seikat :

Kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella on veloituksetta käytettävissä Caravan parkin sivussa sijaitseva ulkohuussi. Voitte myös ennakkoon tilata ovikoodin huoltotilojen vessoille sekä suihkuille. Päiväkoodin hinta on 2€/hlö sisältäen vessojen käytön, tai 5€/hlö sisältäen vessojen sekä suihkun käytön.

 

Takkahuone

alkaen 120€

Päärakennuksen takkahuoneessa voit järjestää kokouksen, koulutuksen, yksityiset juhlat max. 25 henkilölle.

Takkahuone on varattavissa yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden.

Varaushinta Toukokuun alusta Lokakuun loppuun 40€/h, ei sisällä palveluita, minimiaika 3h. Marraskuun alusta Huhtikuun loppuun 80€/h, minimiaika 4h, ei sisällä palveluita.

 

Puulämmitteinen Rantasauna

25€/h

RANTASAUNA varattavissa 21.05.22 alkaen. Petkeljärven rantasauna on varaussauna.

Saatavilla toukokuussa pe-la klo 15-20 ( säävaraus ), kesä-ja heinäkuussa joka päivä klo 15-23, elokuussa to-la klo 15-21, syyskuussa pe-la klo 15-20 ja lokakuussa vain lauantaisin klo 15- 20 ( säävaraus ). VAIN ENNAKKOVARAUKSELLA, sauna lämmitetään varaustilanteen mukaan valmiiksi.

 

 

Petkeljärven ravintolasali

Yksityistilaisuudet

Petkeljärven ravintolan saliin mahtuu kattaus 68 hengelle.