Majoitus

Retkeilymajan huoneet ja Puistonvartijan maja

Katso myös nämä

Huoneet

alk. 50€/yö

Majoitusrakennuksemme huoneet ovat yksinkertaisia, noin 10m2 kokoisia huoneita joissa kaikissa, perhehuonetta lukuunottomatta, on 2 kerrossänkyä, pieni pöytä parin tuolin kera sekä vaatekaappi.Majoitustiloissa huoneita on yhteensä 11 kpl, kaikkiaan 48 vuodepaikkaa. Vessat, suihkut sekä majoitustilan keittiö sijaitsevat käytävällä yhteiskäytössä kaikkien muiden majoittujien kanssa.

Varaukset www.booking.com/petkeljarvicenter

Hintaan ei sisälly liinavaatteita. 

Hinta 1-2 hlöä 50€/yö/huone

Hinta 3-4 hlöä 60€/yö/huone

Mies- tai naisvuodepaikat

20€/yö/hlö

Hintaan ei sisälly liinavaatteita.

Huom! ei saatavilla kesällä 2020

Puistonvartijan maja

alkaen 130€ /yö

Hintaan ei sisälly liinavaatteita.

Puistonvartijan maja on nimensä mukaisesti ollut 60- ja 70-luvulla Petkeljärven kansallispuiston puistonvartijan koti, ja maja on muutamia pieniä muutoksia lukuunottamatta alkuperäisessä asussaan ja kunnossa. Majassa ei ole juoksevaa vettä, sisävessaa/- tai suihkua, ulkohuussi löytyy piharakennuksesta ja peseytyminen saunalla.

Majassa on keittiö, jonka varustuksiin kuuluu jenkkijääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä pieni 2-levyinen sähköhella/uuni sekä puuhella. Astiat ja ruuanlaittovälineet kuudelle. Sähkövalaistus, puulämmitys.

Kahdesta kamarista kumpaisestakin löytyy vuoteet kolmelle.

Majalla on oma puulämmitteinen sauna kirkasvetisen Kuikkalammen rannalla. Saunalla, kuten majallakin, ei ole vesijohtovettä. Pesuvedet saadaan ämpärillä Kuikkalammesta, juomavesi joko retkeilykeskukselta kanisterissa tai omana tuontina tullessa.

Pysäköintialue

0€

Päiväretkeilijöille, majoittujille ja patikkaan lähteville maksuton, ei vartioitu pysäköintialue. Suositellaan " tiivistä" parkkeeraamista jotta paikkoja riittäisi mahdollisimman monille etenkin kesä - elokuussa sekä viikonloppuisin.

Pysäköintialueella yöpyminen ajoneuvoissa on kielletty, tätä varten on Petraniemessä omat siihen osoitetut paikat                  ( maksullinen ).

Leirikeittiö

0€

Leirintäaluemaksun maksaneille maksuton.

Tulistelutupa

Alkaen 15€/h

Majoittujille ja Petkeljärvi Center'n yhteistyökumppaneille maksuton. Muilta 15€/h + 2€/hlö sisältäen polttopuut sekä vessakoodin. Varattava etukäteen. Saatavilla pääsääntöisesti vain kahvilan aukioloaikoina, muulloin vain 1vko ennakkoon varaamalla.