Caravan- ja campingalue

Leirintäalueemme on avoinna noin toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun, ehkä lokakuulle, riippuen yöpakkasista.

Leirintä alueemme on hyvin pieni sekä vaatimaton. Viimeiset 6 km on hiekkatietä. Caravanpaikat on tehty ja suunniteltu silloin kun asuntoautojen - ja vaunujen koko on ollut nykyistä huomattavasti pienempi. Koska alue sijaitsee keskellä kansallispuistoa sekä luonnonsuojelualuetta, ei aluetta tulla laajentamaan eikä sen kummemmin muuttamaan.

Alue soveltuu parhaiten pienille retkeilyautoille. Sähköpaikkoja saatavilla 7 kpl ja sähköttömiä 5 kpl.

Telttailualueelle ei pääse autolla, auto jätettävä parkkipaikalle josta 50-100m telttapaikalle. Sähköllinen telttapaikka on varattavissa, mikäli esim. uniapnealaitteen käyttö vaatii sähköä.

Respan aukioloajat löydät tästä https://petkeljarvi.com/palvelut

 

 

Caravanpaikat, sähköllä

alkaen 25€ sis. 1 hlön ja sähkön. Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen saunavuoro klo 19-21 Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu

Caravanpaikat, sähkötön

alk. 20€ sis. 1 hlön. Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen saunavuoro klo 19-21 Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu

Teltta- ja riippumattopaikat

12€ + 4€/hlö. Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen (sähkö)saunavuoro klo 19-21 Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu