Caravan- ja campingalue

Leirintäaluepalvelut avoinna, yöpyminen alueella edellyttää ilmoittautumista puhelimitse numeroon 041 436 1790 sekä aluemaksun maksamista.

Leirintä alueemme on hyvin pieni sekä vaatimaton. Viimeiset 6 km on hiekkatietä. Caravanpaikat on tehty ja suunniteltu silloin kun asuntoautojen - ja vaunujen koko on ollut nykyistä huomattavasti pienempi. Koska alue sijaitsee keskellä kansallispuistoa sekä luonnonsuojelualuetta, ei aluetta tulla laajentamaan eikä sen kummemmin muuttamaan.

Alue soveltuu parhaiten pienille retkeilyautoille. Sähköpaikkoja saatavilla 7 kpl ja sähköttömiä 5 kpl. Vuonna 2021 tehdyille uusille paikoille mahtuu isompikin asuntoauto ( max. 8m pit. ), nämä paikat ovat sähköttömiä. Pitkiä paikkoja asuntoautolle yli 8m tai asuntovaunu + auto yhdistelmälle on vain pari kpl. Varmistathan saatavuuden puhelimitse numerosta 041 436 1790.

HUOM. Vastaanotto päivystää pääsääntöisesti heinäkuussa klo 15-21, elokuussa 15-19 ja muina aikoina puhelimitse 041 436 1790 ( klo 10 - 21 )

Telttailualueelle ei voi parkkeerata autoa teltan viereen, sähköllinen telttapaikka on varattavissa, mikäli esim. uniapnealaitteen käyttö vaatii sähköä.

 

Caravanpaikat, sähköllä

alkaen 25€/yö/sis. 1 henkilön ja sähkön. Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen saunavuoro klo 19-21 Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu

Caravanpaikat, sähkötön

alk. 20€ sis. 1 hlön. Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen saunavuoro klo 19-21 Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu

Telttapaikat

alkaen 16€ ( sis. 1 hlö ). Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen saunavuoro klo 19-21 Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa
Lemmikit sallittu