Caravan- ja campingalue

HUOM ! Leirintäalueen respa sulkeutuu klo 19, saavuthan ajoissa...

Suljemme tänä vuonna 23.10. tarkistathan respan / kahvilan aukioloajat etukäteen http://www.petkeljarvi.com/palvelut

Caravan alueemme on hyvin pieni sekä vaatimaton. Viimeiset 6 km on hiekkatietä. Caravanpaikat on tehty ja suunniteltu silloin kun asuntoautojen - ja vaunujen koko on ollut nykyistä huomattavasti pienempi. Koska alue sijaitsee keskellä kansallispuistoa sekä luonnonsuojelualuetta, ei aluetta tulla laajentamaan eikä sen kummemmin muuttamaan.

Alue soveltuu parhaiten pienille retkeilyautoille. Sähköpaikkoja saatavilla 7 kpl ja sähköttömiä 5 kpl. Vuonna 2021 tehdyille uusille paikoille mahtuu isompikin asuntoauto ( max. 8m pit. ), nämä paikat ovat sähköttömiä. Pitkiä paikkoja asuntoautolle yli 8m tai asuntovaunu + auto yhdistelmälle on vain pari kpl. Varmistathan saatavuuden puhelimitse numerosta 041 436 1790.

HUOM. Mikäli saavut kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella, sovithan ennakkoon sähköllisten caravan paikkojen avaimen luovutuksesta. Puh. 041 436 1790.

Telttailualueelle ei voi parkkeerata autoa teltan viereen, sähköllinen telttapaikka on varattavissa, mikäli esim. uniapnealaitteen käyttö vaatii sähköä.

 

1 Teltta- tai 1-2 riippumattopaikkaa Retkeilykeskukselta

14€ Alue- ja henkilömaksut alenevat toisesta yöstä alkaen, joten kannattaa viipyä luonamme pidempään
Lemmikit sallittu

Sähkötön asuntoauto- tai vaunu paikka

alk. 18€ sis. 1 hlön Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu

Asuntoauto- tai vaunupaikka sähköllä

alkaen 28€/yö/sis. 1 henkilön ( sis. sähkön ) Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu