Caravan- ja campingalue

HUOM ! Leirintäalueen respa sulkeutuu klo 19, saavuthan ajoissa...

Suljemme tänä vuonna viimeistään 23.10. tarkistathan aukioloajat etukäteen.

Caravan alueemme on hyvin pieni sekä vaatimaton. Viimeiset 6 km on hiekkatietä. Caravanpaikat on tehty ja suunniteltu silloin kun asuntoautojen - ja vaunujen koko on ollut nykyistä huomattavasti pienempi. Koska alue sijaitsee keskellä kansallispuistoa sekä luonnonsuojelualuetta, ei aluetta tulla laajentamaan eikä sen kummemmin muuttamaan.

Alue soveltuu parhaiten pienille retkeilyautoille. Sähköpaikkoja saatavilla 7 kpl ja sähköttömiä 5 kpl. Vuonna 2021 tehdyille uusille paikoille mahtuu isompikin asuntoauto ( max. 8m pit. ), nämä paikat ovat sähköttömiä. Pitkiä paikkoja asuntoautolle yli 8m tai asuntovaunu + auto yhdistelmälle on vain pari kpl. Varmistathan saatavuuden puhelimitse numerosta 041 436 1790.

HUOM. Mikäli saavut kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella, sovithan ennakkoon sähköllisten caravan paikkojen avaimen luovutuksesta. Puh. 041 436 1790.

Telttailualueelle ei voi parkkeerata autoa teltan viereen, sähköllinen telttapaikka on varattavissa, mikäli esim. uniapnealaitteen käyttö vaatii sähköä.

 

1 Teltta- tai 1-2 riippumattopaikkaa Retkeilykeskukselta

14€ Alue- ja henkilömaksut alenevat toisesta yöstä alkaen, joten kannattaa viipyä luonamme pidempään
Lemmikit sallittu

Sähkötön Caravan paikka

alk. 17€ Aluemaksut alenevat toisesta yöstä alkaen, joten kannattaa viipyä luonamme pidempään
Lemmikit sallittu

Sähköllinen caravan paikka

Alue- ja henkilömaksut alenevat kolmannesta yöstä alkaen, joten kannattaa viipyä luonamme pidempään
Lemmikit sallittu