Caravan- ja camping alue avoinna 01.05. - 31.10.

Caravan alueemme on hyvin pieni sekä vaatimaton. Alue on rakennettu ja suunniteltu silloin kun asuntoautojen - ja vaunujen koko on ollut nykyistä huomattavasti pienempi. Koska alue sijaitsee keskellä kansallispuistoa sekä luonnonsuojelualuetta, ei aluetta tulla laajentamaan eikä sen kummemmin muutoinkaan parantamaan. Etu- ja sivutelttojen sekä katosten käyttö on kielletty turvallisuussyistä johtuen. Alue soveltuu parhaiten pienille retkeilyautoille. Vuonna 2021 tehdyille uusille paikoille mahtuu isompikin asuntoauto ( max. 8m pit. ), nämä paikat ovat sähköttömiä. Pitkiä paikkoja asuntoautolle yli 8m tai asuntovaunu + auto yhdistelmälle on vain pari kpl. Mainitsethan varauslomakkeen lisätieto-osiossa onko kyseessä pitkä asuntoauto tai vaunu+auto yhdistelmä.

HUOM. Mikäli saavut kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella, sovithan ennakkoon sähköllisten caravan paikkojen avaimen luovutuksesta. Puh. 041 436 1790. Kahvilan aukioloajat löydät osiosta Palvelut.

Telttailualueelle ei voi parkkeerata autoa teltan viereen, eikä meillä ole sähköllisiä telttapaikkoja. Kesälle 2022 on mahdollisesti tulossa 2 sähköistettyä telttapaikkaa, jotka on tarkoitettu mm. uniapnea-laitteen käyttöön.

 

Sähköllinen caravan paikka

alk. 21€ ( caravan jäsenkortilla 18€ ) Caravan sähköpaikat. Caravan kortilla 3€ alennus/vrk kun lisäät jäsenkorttisi numeron varauslomakkeen...
Lemmikit sallittu

1 Teltta- tai 1-2 riippumattopaikkaa Retkeilykeskukselta

16€ ( 13€ leirintäalue jäsenkortilla ) Teltta- ja riippumattopaikat Retkeilykeskukselta
Lemmikit sallittu

Sähkötön Caravan paikka

alk. 16€ ( caravan jäsenkortilla 13€ ) Sähkötön Caravan paikka. Caravan kortilla 3€ alennus/vrk kun esität voimassa olevan jäsenkortin saapuessasi.
Lemmikit sallittu

Hinta / yö

Huom

Caravan aluemaksu 12€ ( caravankortilla 9€)

 

+ 4€/hlö aikuinen, +2€/hlö lapsi alle 10v.

Yleissähkö 5€/vrk

  • yleissähkö 5€
  • Ilmastointi tai lämmityssähkö yleissähkön lisäksi 5€ ( vain jos tarvitset sähköä myös ilmastointiin tai lämmittämiseen )

Teltta tai riippumattopaikka, aluemaksu 12€ ( Leirintäkortilla 9€ ). Aluemaksuun sisältyy 1-2 kpl riippumattoja tai yhden hengen telttoja, samaan seurueeseen kuuluvilta.

+ 4€/hlö aikuinen, +2€/hlö lapsi alle 10v.

Pysäköintialue 0€

Pysäköintialueella nukkuminen ajoneuvoissa kielletty turvallisuus syistä johtuen.

Leirikeittiö 0€

Caravan-, camping-, tai huonemajoituksen maksaneille maksuton.

Tulistelutupa alkaen 15€/h

Caravan-, camping- tai huonemajoituksen maksaneille sekä Petkeljärvi Center yhteistyöyrityksille maksuton.

Muutoin alkaen 15€/h. Varattava etukäteen. Hintaan sisältyy polttopuut. WC-maksut henkilölukumäärän mukaan.

HUOM ! Ruohikko- ja metsäpalovaroituksen ollessa voimassa, on tulistelutupa ainoa tulentekopaikka jota kansallispuistossa saa käyttää. Tällöin ei yksittäisiltä henkilöiltä veloiteta maksua.

RYHMÄT, ilmoittautukaa infoon aina etukäteen !