Caravan- ja campingalue

AVOINNA 09.05.24 alkaen, säiden salliessa 20.10.24 asti.

Respan aukioloajat löydät tästä https://petkeljarvi.com/palvelut

Leirintä alueemme on hyvin pieni sekä vaatimaton. Viimeiset 6 km on hiekkatietä. Caravanpaikat on tehty ja suunniteltu silloin kun asuntoautojen - ja vaunujen koko on ollut nykyistä huomattavasti pienempi. Alue sijaitsee keskellä kansallispuistoa sekä luonnonsuojelualuetta.Alue soveltuu parhaiten pienille retkeilyautoille. Sähköpaikkoja saatavilla 7 kpl ja sähköttömiä 5 kpl.

Kesä-, heinä- ja elokuussa leirintäaluemaksuun sisältyy camping-sauna klo 20 - 22

VUODEN 2024 UUTUUTENA NYT MYÖS 3 MAKSUTONTA MATKAPARKKIA.  Näitä paikkoja ei voi ennakkovarata, ja maksuton yöpyminen on sallittua yhden yön ajan siihen tarkoitukseen osoitetuilla paikoilla P1, P2 ja P3. Paikka on vapautettava seuraaville tulijoille saapumisen jälkeisenä päivänä klo 12 mennessä. Hae maksuton matkaparkki lupa ja lisätietoa kahvila/info/respasta. TERVETULOA.

Telttailualueelle ei pääse autolla, auto jätettävä parkkipaikalle josta 50-100m telttapaikalle. Sähköllinen telttapaikka on varattavissa, mikäli esim. uniapnealaitteen käyttö vaatii sähköä.

VUODEN 2024 UUTUUTENA NYT MYÖS MAKSUTTOMIA TELTTA / RIIPPUMATTO PAIKKOJA. Paikkoja on rajallinen määrä, eikä näitä voi ennakkovarata. Hae maksuton leirintä lupa ja lisätietoa kahvila/info/respasta. TERVETULOA.

 

 

Caravanpaikat, sähköllä

alk. 12€ + 7€/hlö ( lapset 4€ ) Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen saunavuoro klo 20-22 ( muutokset ajassa mahdollisia ) Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu

Caravanpaikat, sähkötön

alk. 7€ + 7€/hlö ( lapset 4€ ) Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen saunavuoro klo 20-22 ( aikataulu muutokset mahdollisia ) Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu

Teltta- ja riippumattopaikat

7€ + 7€/hlö ( lapset 0-12v. 4€ ). Kesä-elokuussa hintaan sis. yleinen (sähkö)saunavuoro klo 20-22 ( muutokset ajassa mahdollisia ). Pieni ja vaatimaton leirintäalueemme sijaitsee keskellä Petkeljärven kansallispuistoa.
Lemmikit sallittu