Petkeljärven Rantasauna

Petkeljärven Rantasauna

Petkeljärventie 61, 82900 Ilomantsi
Petkeljärven rantasaunan laiturin maisemat
Petkeljärven Rantasauna
Petkeljärven rantasaunan laiturin maisemat
Petkeljärven Rantasauna

Petkeljärven rantasauna on kuuluisa hyvistä ja lempeistä löylyistään. Saunaa on mahdollista varata toukokuun puolivälistä aina lokakuun loppuun, sään niin salliessa, kuitenkin vähintään kesäkuun alusta elokuun loppuun. Toukokuussa sekä syys- ja lokakuussa saatavuuteen vaikuttavat niin sääolosuhteet kuin kysyntäkin.

Rantasaunalla on 2 erillistä pukuhuonetta, yksi suihku-, ja löylyhuone. Saunavaraajat vuorottelevat pukuhuoneiden käytössä, joten voit mennä odottamaan omaa saunavuoroasi omaan pukuhuoneeseen jo hieman etukäteen, ja vastaavasti löylytuntisi päädyttyä, kuivatella ja jäähdytellä rauhassa, vaikka uusi porukka olisikin jo saunalle saapunut.

Petkeljärven retkeilykeskuksella tai leirintäalueella majoittuville hinnat kesä-elokuussa 25€/h 1-4 hlöä ja lisählöt 2€/hlö/h. Toukokuu, syys- ja lokakuu ; jos samalle päivälle ei toista peräkkäiselle tunnille varausta, on saunan minimi maksu 50€/1h

Päivävieraat  kesä-elokuussa 30€/h 1-4 hlöä ja lisählöt 4€/hlö/h. HUOM :Toukokuulla sekä syys-, ja lokakuulla hintaan vaikuttavat lisäksi kysyntä.  Toukokuu, syys- ja lokakuu ; jos samalle päivälle ei toista peräkkäiselle tunnille varausta, on saunan minimi maksu 50€/1h

RYHMÄT alkaen 10 hlöä  kesä-elokuu 1h 50€, 2h 80€, 3h 100€. Toukokuu, syys- ja lokakuu 1h 75€, 2h 100€, 3h 120€

Kirjoitathan lisätieto-osiossa toiveen päivästä, kellonajasta, henkilölukumäärän sekä oletko majoittumassa Petkeljärvellä vai päiväkävijä. Vastaamme mahdollisimman pian.

Varustelu

  • Laituri
  • Oma ranta
  • Puusauna
  • Suihku
alkaen 25€/h
Petkeljärventie 61, 82900 Ilomantsi

Katso myös nämä

Yuma- kolmen hengen Kanadalaismallinen kanootti, 2 kpl

Helposti melottava kanadalaiskanootti. Tämä kanootti pitää erinomaisesti suunnan joka tekee melonnasta...
hlö
alkaen 30€

Sauna & Soppa

Yhdistä päiväretkeesi Petkeljärven sauna & soppa-paketti.
hlö
20€/hlö

Helatorstain 9.5.24 Lounas Petkeljärvellä

Petkeljärven retkeilykeskus aukeaa uuteen kesäkauteen Helatorstaina 9.5.24
hlö
15€/hlö, lapset 5-12v. 8€