Tilat

Muut vuokrattavissa olevat tilat

Varaukset suoraan puhelin numerosta 0414361790.

Online- varausjärjestelmä on vielä kehitystyön alla, joten toistaiseksi tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse.

Puulämmitteinen Rantasauna

alkaen 25€

Petkeljärven rantasauna on varaussauna. Rantasauna valmistellaan vuokrauskäyttöön kevätkeleistä riippuen toukokuun alusta alkaen ( kunhan jäät ovat lähteneet saunarannasta ). Juhannuksesta Heinäkuun loppuun saunaa voivat varata vain Petkeljärvellä majoittuvat asiakkaat. Sauna on varattavissa syyskeleistä riippuen aina Lokakuun loppuun asti.  Toukokuulla sekä Syys-Lokakuulla saunaa lämmitetään pääsääntöisesti vain torstaista lauantaihin. Varmista ajantasainen tilanne hyvissä ajoin puh. 041 436 1790

1 - 4 hlöä 25€ / h, lisähenkilöt 5€ / hlö / h

 

Takkahuone

alkaen 120€

Päärakennuksen takkahuoneessa voit järjestää kokouksen, koulutuksen, yksityiset juhlat max. 25 henkilölle.

Takkahuone on varattavissa yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden.

Varaushinta Toukokuun alusta Lokakuun loppuun 40€/h, ei sisällä palveluita, minimiaika 3h. Marraskuun alusta Huhtikuun loppuun 80€/h, minimiaika 4h, ei sisällä palveluita.

 

Tulistelutupa

alk. 15€/h + 2€/hlö

Tulistelutuvan käyttö on majoittujille sekä Petkeljärvi Center'n yhteistyökumppaneille maksutonta. Tupa on lukossa, joten varaathan tuvan käyttöösi ajoissa.

Päiväretkeilijät sekä päivävierailulle tulevat ryhmät, tulistelutuvan vuokra alkaen 15€ / h + 2 € / hlö sisältäen polttopuut sekä ovikoodin vessoille ja suihkuille.

Tulistelutuvalla käytettäviä polttopuita ei saa ottaa Metsähallituksen polttopuuliiteristä, ne ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan käytettäväksi avonaisella tulistelupaikalla Petraniemessä. Tulistelutuvalle polttopuut saa infosta samalla kun lunastaa tuvan vuokran sekä avaimen.

Ryhmämatkat, päiväretkeilijät

Päiväretkeilijät sekä ryhmamatkailijat ovat erittäin tervetulleita Petkeljärven kansallispuistoon sekä vierailemaan retkeilykeskuksessa. otattehan kuitenkin huomioon seuraavat seikat :

Kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella on veloituksetta käytettävissä Caravan parkin sivussa sijaitseva ulkohuussi. Voitte myös ennakkoon tilata ovikoodin huoltotilojen vessoille sekä suihkuille. Päiväkoodin hinta on 2€/hlö sisältäen vessojen käytön, tai 5€/hlö sisältäen vessojen sekä suihkun käytön.

Kahvilan aukioloaikoina on kahvilan vessat käytettävissä hintaan 1€/hlö/kerta, ei koske kahvilan maksavia asiakkaita eikä alueella majoittuvia.